Skip to content

H I R D E T M É N Y a Dunakiliti Közös Önkormányzati Hivatal megváltozott ügyfélfogadási rendjéről

H I R D E T M É N Y

a Dunakiliti Közös Önkormányzati Hivatal megváltozott ügyfélfogadási

rendjéről

Értesítjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a HIVATAL ügyfélfogadási rendje a
Faluház felújításának idejére megváltozott.
Az ügyfélfogadás új időpontjai:

hétfő: 8:00-12:00

kedd: 8:00-12:00 és 13:00-16:00

A fenti időpontokon kívül a Faluház munkaterület, ahol tartózkodni tilos.
Köszönjük szíves megértésüket!
Dunakiliti. 2022. 10. 05.

Feketeerdő Község Önkormányzata

Településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök felülvizsgálata

HIRDETMÉNY

Tájékoztatjuk a településen bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyeket; ingatlantulajdonosokat; a településen székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozásokat; nyilvántartott érdekképviseleti szervezeteket, amelynek a település a működési hatókörébe tartozik; bejegyzett civil szervezeteket, amelynek a település a működési hatókörébe tartozik; a településen működő, jogszabályban elismert egyházat, hogy Feketeerdő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megkezdte a településfejlesztési koncepció, a településrendezési eszközök felülvizsgálatát.

Az önkormányzat kéri az érintetteket, hogy a településfejlesztési koncepcióval, településrendezési eszközökkel kapcsolatos kérelmüket, javaslataikat 2019. november 30-ig írásban juttassák el az önkormányzathoz (9221 Feketeerdő, Árpád tér 1., vagy epitesz@dunakiliti.hu).

Feketeerdő, 2019. szeptember 10.

 

OZNAM

Informujeme fyzické osoby prihlásené v obci na pobyt alebo s evidovaným bydliskom; vlastníkov nehnuteľností; podnikateľské subjekty so sídlom firmy, miestom prevádzky alebo účtovným miestom v obci; evidované  záujmové organizácie, do okruhu pôsobností ktorých patrí obec; evidované občianske združenia, do pôsobnosti ktorých patrí obec, cirkev registrovanú na základe zákona pôsobiacu v obci, že Zastupiteľský zbor Samosprávy obce Feketeerdő zahájil kontrolu koncepcie územného rozvoja obce a nástrojov územného usporiadania  obce.

Samospráva žiada dotknuté subjekty, aby žiadosti a návrhy týkajúce sa koncepcie územného rozvoja obce a nástrojov územného usporiadania obce doručili písomne samospráve do 30. novembra 2019 na adresu:  9221 Feketeerdő, Árpád tér 1  alebo email: epitesz@dunakiliti.hu.

Feketeerdő, 10. septembra 2019

                                                                            

Megépült a Templom utca folytatása

logo

Feketeerdő Község Önkormányzata 57 981 507 forint támogatást nyert a VP6-7.2.1.1-21 kódszámú Külterületi helyi közutak fejlesztése című felhíváson, így 2023 végére megépülhetett a Templom utca folytatása. A 3312697377 projektazonosítójú pályázat az elszámolható költségek 95%-át biztosítja, a fennmaradó összeget az önkormányzat önerőből biztosítja. Az útszakasz szilárd burkolatot kapott, ami egyrészt az újonnan épült ingatlanok megközelítését biztosítja, másrészt összeköttetést biztosít Halászi felé, ezzel újabb lépést tett az település a fejlődés útján.

A munkálatokat a Strabag Generálépítő Kft végezte el. A kivitelezést 2023. tavaszán kezdték meg és a nyár végére már használatba is vehették a lakosok. Az út mellett épült lakópark megközelítése biztonságossá vált, ami jelentősen növeli az itt élők életminőségét.

 

 

 

HIRDETMÉNY

Feketeerdő Község Önkormányzata a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelővel együttműködve kiírja

 

 

a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan.

 

Az aktuális pályázati felhívás és a programmal kapcsolatos hasznos információk elérhetők a https://emet.gov.hu/bursa-hungarica-programrol/ linken.

 

A pályázatról informálódni a Dunakiliti Közös Önkormányzati Hivatalban is lehet, telefonon (3696 671 033), vagy személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő: 13.00-16.00; kedd: 08.00-12.00; szerda: 08.00-16.00; csütörtök: 13.00-16.00).

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje 2023. november 3.

 

Feketeerdő Község Önkormányzata

diak

ÁLLÁSPÁLYÁZAT

Dunakiliti Közös Önkormányzati Hivatal
pályázatot hirdet közszolgálati jogviszony (Kttv) kertében
Titkársági ügyintézői munkakör betöltésére

Ellátandó feladatok: jegyzőkönyvek készítése hangfelvételről, iratkezeléssel kapcsolatos feladatok, civil szervezetek támogatási szerződéseivel, önkormányzati alapítványokkal kapcsolatos ügyviteli feladatok
Foglalkoztatás időtartama, munkaidő, formája: határozott időre szóló teljes munkaidős, heti 40 órás foglalkoztatás
Munkavégzés helye: Dunakiliti, Kossuth Lajos u. 86.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. szeptember 29.
A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:
➢ 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
➢ végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata
➢ fényképes önéletrajz, részletes szakmai önéletrajz
➢ nyilatkozat a pályázat anyagában foglalt személyes adatok pályázati eljárással összefügésben szükséges kezeléséhez való hozzájárulásról
A jogállásból fakadó jogszabályi követelmény: magyar állampolgárság
Elvárt végzettség/képesítés: érettségi
Pályázati előny: felsőfokú végzettség, tízujjas gépelés
A pályázat benyújtásának helye:
➢ személyesen vagy postai úton: Dunakiliti Közös Önkormányzati Hivatal 9225 Dunakiliti, Kossuth Lajos utca 86. A borítékra ráírandó: „Titkársági ügyintéző DK/2024/2023”
➢ E-mailban: jegyzo@dunakiliti.hu címre