Skip to content

Jegyző

“Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,
Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot.”
Kazinczy Ferenc: A nagy titok (1808)Tisztelt dunakiliti Polgárok!

Nagy tisztelettel  és őszinte örömmel köszönthetem Önöket a falu jegyzőjeként.

Jegyzői pályafutásomat Dunakiliti és Feketeerdő körjegyzőjeként kezdtem meg 2004-ben, s az újra elnyert bizalom erőt és megsokszorozott energiát ad munkám folytatásához. Úgy érzem, nyugodt szívvel írhatok “folytatást”, mert ugyan néhány évig máshol folytattam tevékenységemet, de Dunakilitit és Feketeerdőt valójában sosem hagytam el, emberi-baráti kapcsolatok kötöttek a településekhez.

Felfogásom szerint a jegyzői hivatás lényegi eleme a szolgálat a település lakossága, polgárai felé, s nem kevésbé a polgármesterek, képviselő-testületek és a kollégák irányába. Áldozatkész, kiterjedt és sokrétű munka. Munkámat azonban megkönnyíti a településen élő polgárok akaratát megjelenítő képviselők és települési vezetők felém irányuló bizalma és együttműködési szándéka. Munkatársaimmal a magas színvonalú, szakszerű és jogszerű döntés előkészítés, majd a döntések végrehajtása az egyik legfontosabb feladatunk, mind az önkormányzati, mind az államigazgatási feladatok terén.

A siker zálogának a jó csapatot és a hivatásszeretet tartom. Vezérelvem, hogy mindig és mindenben keressem a humánus megoldást, segítséget nyújtsak a továbblépéshez, minden intézkedésemben érezhető legyen a szolgálat.

Dunakiliti és Feketeerdő számomra mindig is azt a közösséget jelentették, AHOVA JÓ TARTOZNI.

Tisztelettel:

dr. Odonics Aliz jegyző