Skip to content

Elektronikus ügyintézés

 

Tájékoztatjuk a tisztelt ügyfeleket, hogy az ASP e-szolgáltatási felülete, az E-Önkormányzat Portál az alábbi linken érhető el: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap.

 

Hasznos tájékoztatók és információk az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatban:
Tájékoztató az E-Önkormányzat Portálról (a portálon található tájékoztató .pdf formátumban)
Elektronikus ügyintézés az E-Önkormányzat Portálon (Általános tájékoztató)
Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások

 

Az alábbiakban rövid, egyperces animációs kisfilmeket talál, amelyek egy-egy, a mindennapi életben is előforduló szituáción keresztül mutatják be a korábbi, esetenként időigényes vagy fáradságos személyes ügyintézés kényelmes, online alternatíváját.

Egy vállakozás üzemeltetése sosem egyszerű feladat, de a helyi iparűzési adó bevallás már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

Egy új iroda berendezése sosem egyszerű feladat, de az adóegyenleg lekérdezése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

Az új szokások kialakítása sosem egyszerű feladat, de a gépjárműadó mentesség bejelentése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

Egy szálláshely beindítása sosem egyszerű feladat, de annak nyilvántartásba vétele már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

Egy esküvő megszervezése sosem egyszerű feladat, de a születési anyakönyvi kivonat kiállítása már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

Egy vállalkozás bővítése sosem egyszerű feladat, de a behajtási engedélyek kérése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

A továbbtanulás finanszírozása sosem egyszerű feladat, de a szociális támogatási kérelem benyújtása nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!